Tuesday, January 12, 2010

Täidetud pannkoogid



Pannkoogid:
5 muna
silma järgi jahu
1 spl suhkrut
0,5 tl soola
piima.

Vahusta munad soola ja suhkruga,lisa jahu niipalju,et taigen oleks ühtlaselt paks ja siis hakka piimaga vedeldama.Taigen peab olema selline mõnusalt vedel,et tuleks head koogid.Eks peale esimest kooki saab vajalikud korrektuurid teha.(Kas sisi lisada jahu või piima)

Täidis:
400g hakkliha
1 väiksem paprika
konservshampinjonid (u 400 g)
1 keskmine sibul
Soovi korral 1-2 tomatit
2 splt tomatipastat või ketsupit
hakkliha ja lihaüldmaitseainet

Pane hakkliha praadima,kui se epruuun,siis maitsesta ära.Lisa hakitud sibul ,natukese aja pärast lisa paprika ja seened ning prae veel mõned minutid.Siis lisa tomatipasta,sega läbi ja võta pann tulelt.

Täida pannkoogid ära nagu taskud ja laota peale juustuviil (või riivjuustu).Pane niikauaks ahju või mirkrolaineahju,kuni juust on sulanud.

No comments:

Post a Comment