Monday, January 11, 2010

Shokolaadikook (Death by chocolate väikeste muudatustega)

Retsepti sain foorumist.

Koostisained
225 g tumedat semisweet šokolaad . (40-50%)
140 g võid
210 g suhkrut
4 muna
4 kuhjaga supilusikatäit jahu
4 spl magustamata kakaopulbrit
1 ½ tl küpsetuspulbrit
1 tl söögisoodat
1 tl vanilje suhkur
4 supilusikatäit hapukoort (mina kasutasin rõõskakoort)

kreem:
1,6 dl vahukoort
260 g poolmagusat šokolaadi (40-50% kakao)

1. Eelsoojenda ahi 180 ° C-ni
2. Vooderda lahtine tordivorm küpsetuspaberiga
3. Murda šokolaad väikesteks tükkideks ja sulatada.
4. Vahusta munad suhkruga ühes kausis, segada jahu, kakaopulber, küpsetuspulber ja vanilje suhkur eraldi kausis.
5. Aeglaselt sega sulatatud või, šokolaadi ja hapukoorega. Lisa juurde kuivained ja munad.
6. Küpseta temperatuuril 180 ° C, umbes 40-50 minutit
7. Jahutada kook täielikult. Soojalt on raske lõigata.

Kreem:
1. Soojenda koor ja lisa šokolaaditükid.
2. Sega kuni šokolaad on sulanud.
3. Võta kreem pliidilt ja lase sel jahtuda.
4. Jahtunud kreem määri koogi põhjadele
5.Kaunista oma soovi järgi ja fantaasiale

No comments:

Post a Comment