Wednesday, March 3, 2010

Saiatort

Selline lihtne ja kodune jällegi :)

Vaja läks:
1 puljongikuubik
9 röstsaiaviilu
natuke üle poole karbi Creme Bonjouri (maitserohelisega)
250-300 g sinki täidiseks pluss 50-100 g kaunistuseks.
2-3 hapukurki keskmist
3 muna
majoneesi
hapukoort
liha üldmaitseainet
tilli
natuke paprikat

Kõigepealt keetsin ja jahutasin munad.Siis hakkisin need koos singi ja hapukurgiga.Segasin hulka Creme Bonjouri, majoneesi, hapukoore ka maitseaine.Lahustasin puljongikuubiku u poole klaasi veega ja niisutasin esimese saiakihi ära.Ladusin kandikule ning laotasin peale singisegu.Samamoodi toimisin teiste kihtidega.
Lasin öö läbi külmikus (fooliumi all) olla ja hommikul kaunistasin Creme bonjouri,majoneesi ja hapukoore seguga (jälle lisasin veidi maitseainet ka) ning hakitud tilli,paprika,singiga ja muna veeranditega.Aga igaüks saab kaunistada vastavalt oma maitsele ju.Mina tegin selliselt lihtsalt ja kiirelt :)

No comments:

Post a Comment